Despre noi

Vanzari autoturisme rulate
verificare masina

CORMAR AUTO IMPORT

Inainte de a ne prezenta, dorim sa-ti uram bun venit la CORMAR AUTO IMPORT, expertul tau in domeniul auto.

Pasiunea pentru masini este deviza ce ne ghideaza inca din anul 2003 cand am deschis primul magazin de piese auto. Detinem un service auto performant si suntem importatori de autoturisme rulate. Experienta in domeniu si seriozitatea ne recomanda, de departe, in fata oricarui comperitor.

 — TANASOV CORNEL, Administrator CORMAR AUTO IMPORT

DE CE CORMAR AUTO IMPORT ?

Oferim spre vanzare doar autovehicule in stare perfecta de functionare, ce au trecut printr-o inspectie tehnica riguroasa. Oferim garantie!

  • Verificare riguroasa din punct de vedere tehnic.
  • Kilometri reali.
  • 6 luni garantie si factura fiscala
  • Posibilitatea achizitionarii in rate
  • Intotdeauna, un autoturism sigur
plata masini in rate

GALERIE AUTO

AVANTAJE

Achizitionand de la noi ai garantia unui autovehicul perfect functioanal, tinand cont de cei peste peste 15 ani experienta in intretinere/service auto si distributie piese de schimb.

Siguranta pasagerilor este prioritatea noastra si ar trebui sa fie si a ta. Tratam cu maxima seriozitate acest aspect, prin urmare importam masini excelente din punct de vedere tehnic iar reviziile/inspectiile tehnice sunt efectuate in detaliu.

Urmarim cu maxima atentie istoricul fiecarui autovehicul. Vei fi corect informat despre numarul de kilometri parcursi si despre alte aspecte importante ce tin de acesta.

IN STOC